Sider

ABOUT

Signe Davidsen?


Hej der ude, mange tak fordi du lige kom forbi min personlige blog. Jeg er en helt normal gennemsnits dansker, der bor i en halv lille by, hvor alle ved hvem hinanden er. Jeg lever mit liv som det kommer, og prøver at lave det så godt som muligt. Jeg er ikke den person der bare lige går ud og køber den nyeste Prada taske, bare fordi jeg får lyst. Selvfølgelig shopper jeg en del, men jeg er den person der ikke tjener en million om måneden, så jeg går efter de perfekte ting til den perfekte pris. Her på min blog vil jeg dele så meget af mit liv med jer som muligt. Bare fordi nogle af de ting jeg holder meget af er at blogge og at tage nogle gode billeder. Du bestemmer selv om du vil bruge noget af dit eget liv på at følge med i det jeg ligger ud, men her får du chancen. 


Hvis du har tænkt over hvad SIHUDA betyder, kan jeg fortælle dig, at det faktisk bare er mig navn. Hele mit navn er Signe Husted Davidsen. Så det er bare de 2 første bogstaver i hvert af navnene.  - Smart

Følg bloggen på facebook her!
Signe Davidsen <3

#yoloerdagenlang på Ranum Efterskole

2 kommentarer:

 1. Er du til sund og let mad? Så tjek da denne nye Paleo side.
  NB: Siden er stadig under opbygning, flere lækre opskrifter er undervejs! Kan også bruges via smartphone. Like gerne siden :-)

  www.paleoopskrifter.com

  SvarSlet
 2. Er du til ude liv i smuk natur, midt i Nationalpark Mols Bjerg? Bare 4 km fra Ebeltoft på Djurslands østkyst ligger Blushøj Camping højt over Kattegat med en flot udsigt til den historiske ø Hjelm. Blushøj er en rigtig familie campingplads med stor legeplads, pool, hytter og mange aktiviteter for børnene. Udover Djurs Sommerland, som ligger 45 minutter fra campingpladsen, er der også mange andre attraktioner i området f.eks. Ree Safari Park, Fregatten Jylland, Skandinavisk Dyrepark, Kattegat centeret og selvfølgelig Århus, som ligeledes ligger 45 minutter kørelse fra campingpladsen.

  Se meget mere om Blushøj Camping - Ebeltoft på hjemmesiden, hvor du også kan tage en virtuel rundtur:
  www.blushoj-camping.dk

  SvarSlet